Kiropraktor Fridhemsplan Akut
Ange undertext här

Ring oss på 08-562 486 80 

Behöver du en kiropraktor akut i på Fridhemsplan?

Matton Jernberg har högskoleutbildade kiropraktorer som utför kiropraktiska behandlingar akut på Fridhemsplan. När något hänt som kräver att du akut behöver en kiropraktorbehandling så är det viktigt att du så fort som du kan hör av dig till oss så vi kan åtgärda det. Detta för att på bästa sätt förhindra att problemen kvarstår en längre tid och så att skadan kan läka så bra och snabbt som möjligt. Det är ofta det enda sättet att undvika långvariga och komplicerade problem.

Kiropraktik är en effektiv metod för att behandla eller förebygga smärta eller stelhet. Vår metod består till stor del av manuella behandlingar där vi bland annat arbetar med att justera ryggraden samt andra leder och mjukdelar. Förutom manuell justering innefattar får patienten ofta rehabiliteringsövningar som ska utföras hemma. Vi arbetar också förebyggande.

Snabbt och enkelt hos Matton Jernberg

Kiropraktor Fridhemsplan Akut
Kiropraktor Fridhemsplan Akut

Några av de problem som vi kan hjälpa dig med är ischias, diskbråck, nack- och axelsmärtor, ryggsmärtor, frusen axel, arm-, ben- och bäckenskador, samt idrottsskador. Våra kiropraktiska behandlingar är starkt förankrade i vetenskaplig forskning och stimulerar kroppens förmåga till självläkning.

En högskoleutbildad kiropraktor kan dessutom ge dig information om hur själv kan underhålla och förbättra din hälsa via rätt kost, stresshantering, motion och annat som är viktigt för en frisk kropp och friska muskler. Kiropraktiska behandlingar påverkar även ditt nervsystem, vilket har väldigt stor betydelse då ett väl fungerande detta är fundamentalt för att kroppen ska fungera på ett bra sätt.

Kontakta oss om du behöver en kiropraktor akut i på Fridhemsplan

Om du behöver en kiropraktor akut på Fridhemsplan, tveka inte att kontakta oss på telefon 08-562 486 80. Ju snabbare du kontaktar en kiropraktor, desto större är chansen att ditt problem inte blir långvarigt.

Välkommen!