Kiropraktor Fridhemsplan
Ange undertext här

Letar du efter en kiropraktor på Fridhemsplan? 

Då har du hittat helt rätt. Matton Jernberg är Sveriges största kiropraktor-kedja och har bland annat en mottagning på Fridhemsplan. Här finns några av landets mest kompetenta kiropraktorer som alla har en 5-årig högskoleutbildning inom kiropraktik. Vi utbildar oss dessutom kontinuerligt och följer den senaste forskningen inom området.

Kiropraktor Fridhemsplan
Kiropraktor Fridhemsplan

Kiropraktik är en behandlingsform som är fokuserad på diagnos, behandling och förebyggande av funktionella problem i rygg- och rörelseapparat. Kiropraktik har en stark betoning på manuella behandlingsmetoder och vi arbetar bland annat med att justera ryggraden samt andra leder och mjukdelar. Förutom manuell justering innehåller våra behandlingar rehabiliteringsövningar. Vi arbetar också förebyggande gentemot skador.

Kiropraktik går ut på att stimulera kroppens egna förmåga att läka sig själv. Några av de problem som behandlas är diskbråck, ryggsmärtor, ischias, nack- och axelsmärtor, frusen axel, arm-, ben- och bäckenskador, samt idrottsskador. Det här en behandlingsform som är starkt förankrad i vetenskaplig forskning och är inte en "alternativ" metod.

Må bättre på flera olika plan

Med vår hjälp kan din hälsa påverkas positivt på många olika sätt. En kiropraktor kan, förutom att utföra kiropraktiska behandlingar, ge dig råd kring hur du kan leva mer hälsosamt i vardagen i vardagen och göra bra val när det gäller kost, motion, stresshantering och annat som är viktigt för hälsan. Kiropraktiska behandlingar påverkar även ditt nervsystem. Detta har väldigt stor betydelse då ett väl fungerande nervsystem är fundamentalt för en bra hälsa.

Nuförtiden har vi ofta en väldigt stillasittande livsstil om man jämför med hur människan har levt genom årtusenden. Detta leder ofta till problem med rörelseapparaten på olika sätt. En frisk ryggrad är grundläggande för en frisk kropp och mår bra av ett besök hos kiropraktorn då och då.

Kontakta oss, er kiropraktor på Fridhemsplan

Om du behöver en kiropraktor på Fridhemsplan är du varmt välkommen att boka en tid hos oss via vår hemsida. Om du har några frågor kan du kontakta oss på telefon 08-562 486 80, eller via mejl på info@mattonjernberg.se. Välkommen!