Kiropraktor Järfälla
Ange undertext här

Letar du efter en kiropraktor i Järfälla? 

Då är du på helt rätt plats. Matton Jernberg är Sveriges största kiropraktor-kedja och har bland annat en mottagning i Järfälla. Hos oss hittar du alltid en av landets duktigaste kiropraktorer och alla våra anställda har 5-årig högskoleutbildning inom kiropraktik. Vi utbildar oss dessutom kontinuerligt och följer den senaste forskningen.

Kiropraktik är ett hälsovårdsyrke som är inriktat på behandling, diagnos och förebyggande av funktionella problem i rörelseapparaten. Det har en stark betoning på manuella behandlingsmetoder. Bland annat jobbar vi i Järfälla med att justera ryggraden och andra leder och mjukdelar. Förutom kiropraktisk justering innehåller våra behandlingar rehabiliterande och förebyggande övningar.

Vad är kiropraktik?

Kiropraktor Järfälla
Kiropraktor Järfälla

Kort sagt går kiropraktik ut på att stimulera kroppens egna förmåga till självläkning. Vanliga problem som kan behandlas av våra kiropraktorer i Järfälla är diskbråck, ryggsmärtor, ischias, nack- och axelsmärtor, frusen axel, arm-, ben- och bäckenskador, samt idrottsskador. Det är en behandlingsform som är starkt förankrad i vetenskaplig forskning.

Kiropraktik kan påverka din hälsa positivt på flera sätt. En kiropraktor kan, förutom de direkta behandlingarna, ge dig tips kring hur du kan välja de hälsosamma alternativen i vardagen, de som rör kost, motion, stresshantering och annat som är viktigt för ett friskt liv. Behandlingsmetoden påverkar även ditt nervsystem. Detta har väldigt stor betydelse då ett väl fungerande nervsystem är fundamentalt för en bra hälsa.

Kontakta oss om du behöver en kiropraktor i Järfälla

Om du behöver en kiropraktor i Järfälla är du varmt välkommen att boka en tid hos oss via vår hemsida. Om du har några frågor kan du kontakta oss på telefon 08-562 486 80, eller via mejl på info@mattonjernberg.se. Välkommen!