Kiropraktor Kungsholmen Akut
Ange undertext här

Ring oss på 08-562 486 80

Behöver du en kiropraktor akut på Kungsholmen?

Matton Jernberg utför kiropraktiska behandlingar akut på Kungsholmen i Stockholm. Våra kiropraktorer har en gedigen 5-årig högskoleutbildning. Vi kan bistå med akuta behandlingar på Kungsholmen när det hänt något som kräver att du behöver en kiropraktor omgående. En kvick behandling gör att du kan undvika komplicerade och långvariga problem. Istället kan din skada få läka i fred redan från att den uppstår.

Kiropraktik är en effektiv behandlingsform för att behandla och förebygga smärta och stelhet. Vår metod har ett starkt fokus på manuella behandlingar och vi arbetar bland annat med att justera ryggraden samt andra leder och mjukdelar. Förutom manuell justering innefattar vår arbetsmetodik rehabiliteringsövningar som patienterna kan göra hemma själv. Vi arbetar också förebyggande gentemot skador.

Få rätt behandling på nolltid

Kiropraktor Kungsholmen Akut
Kiropraktor Kungsholmen Akut

Metoden går ut på att optimera och stimulera vår kropps egen kapacitet att läka sig själv. Några av de problem som vi kan hjälpa dig med är ischias, diskbråck, nack- och axelsmärtor, ryggsmärtor, frusen axel, arm-, ben- och bäckenskador, samt idrottsskador. Det kiropraktiska tillvägagångssättet är starkt förankrat i vetenskaplig forskning.

Kiropraktik är bra för din hälsa på många olika sätt. En högskoleutbildad kiropraktor kan bland annat ge dig tips om hur du gör rätt val när det gäller kost, stresshantering, motion och annat som är fundamentalt för en väl fungerande kropp. Kiropraktiska behandlingar påverkar även ditt nervsystem. Detta har väldigt stor betydelse då ett väl fungerande nervsystem är fundamentalt för en bra hälsa.

Kontakta oss om du behöver en kiropraktor akut på Kungsholmen

Om du behöver en kiropraktor akut på Kungsholmen, tveka inte att kontakta oss på telefon 08-562 486 80. Ju snabbare du kontaktar en kiropraktor, desto större är chansen att ditt problem inte blir långvarigt. Välkommen!