Kiropraktor Kungsholmen
Ange undertext här

Behöver du en kiropraktor på Kungsholmen?

Då vill vi hälsa dig varmt välkommen till oss. Matton Jernberg är Sveriges största kiropraktor-kedja och har bland annat en mottagning på Kungsholmen. Här finns väldigt duktiga kiropraktorer med en gedigen 5-årig högskoleutbildning inom området. Vi vidareutbildar oss dessutom fortlöpande.

Kiropraktor Kungsholmen
Kiropraktor Kungsholmen

Kiropraktik är enligt oss den bästa metoden när det gäller diagnos, behandling och förebyggande av funktionella problem i rygg- och rörelseapparat. Vårt arbete är till stor del fokuserat på manuella behandlingar. Bland annat jobbar vi med att justera ryggrad, leder och mjukdelar. Förutom denna typ av behandling innefattar vår arbetsmetodik även olika övningar som patienten får lära sig utföra själv hemma. Vi arbetar även förebyggande.

Mångsidig behandling

Kiropraktik utgår från kroppens egna förmåga till självläkning. Några tillstånd som vi behandlar är ischias, diskbråck, nack- och axelsmärtor, ryggsmärtor, frusen axel, arm-, ben- och bäckenskador, samt idrottsskador. Vår behandlingsmetod bygger på vetenskaplig forskning. Kiropraktik är inte en "alternativ" behandlingsform.

Kiropraktor Kungsholmen
Kiropraktor Kungsholmen

Behandling med kiropraktik påverkar din hälsa positivt på ett flertal olika sätt. Hos oss kan du bland annat få råd om hur du implementerar en mer hälsosam livsstil och gör bättre val när det gäller kost, motion, stresshantering och annat som är viktigt för ett friskt liv. Kiropraktiska behandlingar påverkar även ditt nervsystem. Detta har väldigt stor betydelse då ett väl fungerande nervsystem är fundamentalt för en bra hälsa.

Kontakta oss om du behöver en kiropraktor på Kungsholmen

Om du behöver en kiropraktor på Kungsholmen är du varmt välkommen att boka en tid hos oss via vår hemsida. Vill du veta mer, eller har några frågor, går det bra att kontakta oss på telefon 08-562 486 80. Vi kan också nås via mejladressen info@mattonjernberg.se. Välkommen!