Kiropraktor Örebro
Ange undertext här

Behöver du en kiropraktor i Örebro?

Då vill vi hälsa dig varmt välkommen att boka tid hos oss. Matton Jernberg är Sveriges största kiropraktor-kedja och finns bland annat i Örebro. Vi är ett gäng duktiga kiropraktorer med en gedigen 5-årig högskoleutbildning inom området. Vi vidareutbildar oss dessutom fortlöpande.

Kiropraktik är en optimal metod för behandling, diagnos och förebyggande av funktionella problem i rygg- och rörelseapparat. Vårt arbete består till stor del av manuella behandlingar av bland annat ryggrad, leder och mjukdelar. Förutom denna typ av behandling innefattar vår arbetsmetodik även olika övningar som patienten får lära sig utföra själv hemma. Vi arbetar även förebyggande gentemot vanliga problem.

Vi vet vilken behandling du behöver

Kiropraktik hjälper kroppen optimera sin egen förmåga till självläkning. Några tillstånd som vi behandlar är ischias, diskbråck, nack- och axelsmärtor, ryggsmärtor, frusen axel, arm-, ben- och bäckenskador, samt idrottsskador. Vår behandlingsmetod är förankrad i vetenskaplig forskning och ska inte ses som en "alternativ" behandlingsform.

Kiropraktor Örebro
Kiropraktor Örebro

Kiropraktik är bra för din hälsa, av flera olika anledningar. Hos oss kan du bland annat få råd om hur du implementerar en hälsosam livsstil och gör bra val när det gäller motion, kost och stresshantering och annat som är viktigt för en optimal hälsa. Kiropraktiska behandlingar påverkar även ditt nervsystem. Detta har väldigt stor betydelse då ett väl fungerande nervsystem är fundamentalt för en bra hälsa.

Kontakta oss om du behöver en kiropraktor i Örebro

Om du behöver en kiropraktor i Örebro är du varmt välkommen att boka en tid hos oss via vår hemsida. Vill du veta mer, eller har några frågor, går det bra att kontakta oss på telefon 08-562 486 80. Vi kan också nås via mejladressen info@mattonjernberg.se. Välkommen!