Kiropraktor Östermalm
Ange undertext här

Behöver du en kiropraktor på Östermalm?

Då vill vi hälsa dig varmt välkommen till Matton Jernberg, Sveriges största kiropraktor-kedja, som bland annat har en mottagning på Östermalm i Stockholm. Här hittar du kiropraktorer med både erfarenhet och gedigen högskoleutbildning inom ämnet. Vi vidareutbildar oss dessutom fortlöpande för att expandera vår kunskap.

Kiropraktik är den ultimata behandlingsmetoden när det gäller att diagnostisera och behandla problem med funktionalitet i rygg- och rörelseapparat. Vårt arbete utgår oftast från manuella behandlingar där vi bland annat justerar ryggrad, leder och mjukdelar. Vår arbetsmetodik innefattar även olika rehabiliteringsövningar som patienten får lära sig utföra själv hemma. Vi arbetar även förebyggande.

Kiropraktik utgår från kroppens egna fantastiska självläkningsförmåga. Några vanliga problem vi behandlar är ischias, diskbråck, nack- och axelsmärtor, ryggsmärtor, frusen axel, arm-, ben- och bäckenskador, samt idrottsskador. Vårt arbete bygger på vetenskaplig forskning. Kiropraktik är inte en "alternativ" metod, utan snarare fundamental för att behandla de problem som kommer av vår ofta stillasittande livsstil.

Vi ger er den bästa behandlingen

Kiropraktor Östermalm
Kiropraktor Östermalm

Behandling med kiropraktik påverkar din hälsa positivt på ett flertal olika sätt, inte minst genom att optimera vårt nervsystem. Detta är viktigt då nervsystemet egentligen styr alla kroppens funktioner. Dessutom kan en högskoleutbildad kiropraktor ge rådgivning och hjälpa dig göra hälsosamma val kring kost, motion och stresshantering. En hälsosam livsstil är viktig för ett långt, friskt liv.

I anslutning till vår verksamhet driver vi också Smärtfri.se en sajt där vi bland annat säljer hjälpmedel för lindring, rehabilitering och förebyggande av smärttillstånd. Där finns flera smarta hjälpmedel och tekniska innovationer som kan hjälpa dig till ett smärtfritt liv. Dessa är ett bra komplement till kiropraktiken och dess behandlingar.

Kontakta oss om du behöver en kiropraktor på Östermalm

Om du behöver en kiropraktor på Östermalm är du varmt välkommen att boka en tid hos oss via vår hemsida. Vill du veta mer, eller har några frågor, går det bra att kontakta oss på telefon 08-562 486 80. Vi kan också nås via mejladressen info@mattonjernberg.se. Välkommen till oss!