Kiropraktor Skärholmen
Ange undertext här

Letar du efter en kiropraktor på Skärholmen?

I så fall är du på helt rätt plats. Matton Jernberg är Sveriges största kiropraktor-kedja och finns bland annat på Skärholmen. Vi är ett gäng duktiga och pålitliga kiropraktorer som alla har 5 års högskoleutbildning inom området. Vi vidareutbildar oss dessutom fortlöpande och har hela tiden koll på den senaste forskningen inom kiropraktik.

Kiropraktik är en optimal behandlingsmetod för dig som har problem med ryggen eller andra delar av rörelseapparaten. Vårt arbete består till stor del av manuella behandlingar av bland annat ryggrad, leder och mjukdelar. Förutom manuella behandlingar ingår även olika övningar som patienten får lära sig utföra själv hemma. Vi arbetar även förebyggande.

Effektiv kiropraktisk behandling

Kiropraktik hjälper kroppen optimera sin egen förmåga till självläkning. Några tillstånd du kan uppsöka en kiropraktor för är ischias, diskbråck, nack- och axelsmärtor, ryggsmärtor, frusen axel, arm-, ben- och bäckenskador, samt idrottsskador. Vår behandlingsmetod är förankrad i vetenskaplig forskning och enligt oss den bästa metoden för att behandla den här sortens problem.

Kiropraktor Skärholmen
Kiropraktor Skärholmen

Att besöka en kiropraktor har många hälsofördelar. Förutom behandling av muskler och leder, kan du hos oss bland annat få råd om hur du kan leva ett mer hälsosamt liv och göra rätt val när det gäller motion, kost och stresshantering. Kiropraktiska behandlingar påverkar även ditt nervsystem. Detta har väldigt stor betydelse på många olika sätt. Detta då ett väl fungerande nervsystem är fundamentalt för en bra hälsa.

Kontakta oss om du behöver en kiropraktor på Skärholmen

Om du behöver en kiropraktor på Skärholmen är du varmt välkommen att boka en tid hos oss via vår hemsida. Vill du veta mer, eller har några frågor, går det bra att kontakta oss på telefon 08-562 486 80. Vi kan också nås via mejladressen info@mattonjernberg.se. Välkommen!