Kiropraktor Stockholm Akut
Ange undertext här

Ring oss på 08-562 486 80

Behöver du en kiropraktor akut i Stockholm?

Matton Jernberg utför kiropraktiska behandlingar akut i Stockholm. Våra kiropraktorer har en gedigen 5-årig högskoleutbildning inom. På Matton Jernberg hjälper vi dig mer än gärna om du har ett akut behov av en kiropraktor. Vi vet att det är viktigt att åtgärda plötsligt uppkomna skador så fort som möjligt, allt för att minimera risken att skadorna hänger sig kvar och orsakar problem i framtiden.

Kiropraktik är en effektiv behandlingsform för att behandla och förebygga funktionella problem i rygg- och rörelseapparat. Vår metod har en stark betoning på manuella behandlingar och vi arbetar bland annat med att justera ryggraden samt andra leder och mjukdelar. Förutom manuell justering innefattar vår arbetsmetodik rehabiliteringsövningar. Vi arbetar också förebyggande gentemot skador.

Metoden går ut på att stimulera kroppens egna förmåga att läka sig själv. Några av de problem som vi effektivt kan behandla är ischias, diskbråck, nack- och axelsmärtor, ryggsmärtor, frusen axel, arm-, ben- och bäckenskador, samt idrottsskador. Kiropraktiken är starkt förankrad i vetenskaplig forskning.

En mångsidig metod

Kiropraktor Stockholm Akut
Kiropraktor Stockholm Akut

Kiropraktik påverkar din hälsa positivt på många olika sätt. Bland annat kan en högskoleutbildad kiropraktor ge dig råd om hur du gör rätt val när det gäller kost, motion, stresshantering och annat som är viktigt för en optimal hälsa. Kiropraktiska behandlingar påverkar även ditt nervsystem. Detta har väldigt stor betydelse då ett väl fungerande nervsystem är fundamentalt för en bra hälsa.

Nuförtiden sitter vi ofta still alldeles för ofta och för länge. Detta kan leda till att vi får problem med ryggen eller andra delar av rörelseapparaten, i form av stelhet eller smärta. En frisk ryggrad är en grundsten i en frisk kropp och mår bra av regelbunden omvårdnad. Ett besök hos en kiropraktor då och då kan göra underverk för både din rygg och din helhetshälsa.

Matton Jernberg driver också sajten Smärtfri.se där vi säljer produkter som kan hjälpa dig lindra, rehabilitera och förebygga smärta. Det finns många smarta hjälpmedel och tekniska produkter som kan hjälpa dig till ett smärtfritt liv. Dessa är ett bra komplement till våra kiropraktiska behandlingar och metoder.

Kontakta oss om du behöver en kiropraktor akut i Stockholm

Om du behöver en kiropraktor akut i Stockholm, tveka inte att kontakta oss på telefon 08-562 486 80. Ju snabbare du kontaktar en kiropraktor, desto större är chansen att ditt problem inte blir långvarigt. Välkommen!