Kiropraktor Stockholm
Ange undertext här

Behöver du en kiropraktor i Stockholm?

Då behöver du inte leta längre. Matton Jernberg är Sveriges största kiropraktor-kedja, med bland annat mottagning i Stockholm. Här finns kompetenta kiropraktorer och alla våra anställda har en gedigen 5-årig högskoleutbildning inom kiropraktik. Vi vidareutbildar oss dessutom fortlöpande och följer alltid den senaste forskningen på området.

Kiropraktor Stockholm
Kiropraktor Stockholm

Kiropraktik är en effektiv behandlingsform för diagnos, behandling och förebyggande av funktionella problem i rygg- och rörelseapparat. Det är en behandlingsform med en stark betoning på manuella behandlingar och vi arbetar bland annat med att justera ryggraden samt andra leder och mjukdelar. Förutom manuell justering innefattar vår arbetsmetodik rehabiliteringsövningar av olika slag. Vi arbetar även förebyggande gentemot skador.

Metoden går ut på att stimulera kroppens egna förmåga att läka sig själv. Några av de problem som vi behandlar är ischias, diskbråck, nack- och axelsmärtor, ryggsmärtor, frusen axel, arm-, ben- och bäckenskador, samt idrottsskador. Kiropraktiken är starkt förankrad i vetenskaplig forskning och är inte en "alternativ" metod.

En mångsidig metod

Kiropraktor Stockholm
Kiropraktor Stockholm

Kiropraktik påverkar din hälsa positivt på många olika sätt. Bland annat kan en högskoleutbildad kiropraktor ge dig råd om hur du implementerar en mer hälsosam livsstil och gör bra val när det gäller kost, motion, stresshantering och annat som är viktigt för hälsan. Kiropraktiska behandlingar påverkar även ditt nervsystem. Detta har väldigt stor betydelse då ett väl fungerande nervsystem är fundamentalt för en bra hälsa.

Nuförtiden sitter vi ofta still alldeles för länge under en genomsnittlig dag om man jämför med hur människan har levt genom årtusenden. Detta kan leda till problem med ryggen eller andra delar av rörelseapparaten på olika sätt. En frisk ryggrad är en grundsten i en frisk kropp och mår bra av regelbunden omvårdnad. Ett besök hos en kiropraktor då och då kan göra underverk.

Vi driver också sajten Smärtfri.se där vi säljer produkter som kan hjälpa dig lindra, rehabilitera och förebygga smärta. Det finns många smarta hjälpmedel och tekniska produkter som kan hjälpa dig till ett smärtfritt liv. Dessa är ett bra komplement till kiropraktiken och dess behandlingar.

Kontakta oss om du behöver en kiropraktor i Stockholm

Om du behöver en kiropraktor i Stockholm är du varmt välkommen att boka en tid hos oss via vår hemsida. Vill du veta mer, eller har några frågor, går det bra att kontakta oss på telefon 08-562 486 80. Vi kan också nås via mejladressen info@mattonjernberg.se. Välkommen!