Kiropraktor Täby
Ange undertext här

Behöver du en kiropraktor i Täby?

Då vill vi hälsa dig varmt välkommen till Matton Jernberg, Sveriges största kiropraktor-kedja, som bland annat har en mottagning här i Täby. Här finns kompetenta och erfarna kiropraktorer med gedigen högskoleutbildning inom ämnet. Vi vidareutbildar oss dessutom fortlöpande för att expandera vår kunskap.

Kiropraktik är en komplett behandlingsmetod för förebyggande, diagnos och behandling av problem med funktionalitet i rygg- och rörelseapparat. Vårt arbete utgår oftast från manuella behandlingar och vi arbetar bland annat med att justera ryggrad, leder och mjukdelar. Förutom justeringar innefattar vår arbetsmetodik olika rehabiliteringsövningar som patienten får lära sig utföra själv hemma. Vi arbetar även förebyggande.

Kiropraktik utgår i grunden från kroppens egna fantastiska självläkningsförmåga. Några problem som du med fördel kan uppsöka en kiropraktor för är ischias, diskbråck, nack- och axelsmärtor, ryggsmärtor, frusen axel, arm-, ben- och bäckenskador, samt idrottsskador. Vårt arbete är starkt förankrat i vetenskaplig forskning. Kiropraktik är inte en "alternativ" metod, utan snarare en fundamental behandlingsmetod för den ofta stillasittande nutidsmänniskan.

En mångsidig metod

Kiropraktiska behandlingar påverkar även ditt nervsystem. Detta har väldigt stor betydelse då ett väl fungerande nervsystem är fundamentalt för en bra hälsa. Dessutom kan en högskoleutbildad kiropraktor ge rådgivning och hjälpa dig göra hälsosamma val när det gäller kost, motion och stresshantering, så att du får en livsstil som är optimal för ett långt, friskt liv.

Vi driver också sajten Smärtfri.se där vi säljer hjälpmedel för lindring, rehabilitering och förebyggande av smärta. Där finns flera smarta produkter som kan hjälpa dig till ett smärtfritt liv. Dessa är ett bra komplement till kiropraktiken och dess behandlingar.

Kontakta oss om du behöver en kiropraktor i Täby

Om du behöver en kiropraktor i Täby är du varmt välkommen att boka en tid hos oss via vår hemsida. Vill du veta mer, eller har några frågor, går det bra att kontakta oss på telefon 08-562 486 80. Vi kan också nås via mejladressen info@mattonjernberg.se. Välkommen till oss!