Kiropraktor Uppsala
Ange undertext här

Behöver du en kiropraktor i Uppsala?

Då vill vi hälsa dig varmt välkommen till Matton Jernberg, Sveriges största kiropraktor-kedja, som bland annat har en mottagning i Uppsala. Här finns utmärkta kiropraktorer med en gedigen 5-årig högskoleutbildning inom ämnet. Vi vidareutbildar oss dessutom fortlöpande och följer alltid den senaste forskningen på området.

Kiropraktor Uppsala
Kiropraktor Uppsala

Kiropraktik är en väldigt bra behandlingsmetod för diagnos, behandling och förebyggande av funktionella problem i rygg- och rörelseapparat. Vårt arbete har en stark betoning på manuella behandlingar och vi arbetar bland annat med att justera ryggrad, leder och mjukdelar. Förutom dessa former av justeringar innefattar vår arbetsmetodik olika rehabiliteringsövningar som patienten får lära sig utföra själv hemma. Vi arbetar även förebyggande.

Kiropraktik utgår från kroppens egna förmåga att läka sig själv. Några problem som det är bra att uppsöka en kiropraktor för är ischias, diskbråck, nack- och axelsmärtor, ryggsmärtor, frusen axel, arm-, ben- och bäckenskador, samt idrottsskador. Vårt arbete är starkt förankrat i vetenskaplig forskning. Kiropraktik är inte en "alternativ" metod.

En mångsidig metod

Behandling med kiropraktik påverkar din hälsa positivt på ett flertal olika sätt. Bland annat kan en högskoleutbildad kiropraktor ge rådgivning och hjälpa dig implementera en mer hälsosam livsstil. Det kan handla om att göra bra val när det gäller kost, motion, stresshantering och annat som är viktigt för hälsan. Kiropraktiska behandlingar påverkar även ditt nervsystem på flera olika sätt. Detta har väldigt stor betydelse då ett väl fungerande nervsystem är fundamentalt för en bra hälsa.

Kiropraktor Uppsala
Kiropraktor Uppsala

Nuförtiden rör vi oss alldeles för lite, om man jämför med hur människan har levt genom årtusenden. Detta kan leda till problem med ryggen och andra delar av vår annars utmärkt designade rörelseapparat. En frisk ryggrad är en grundsten för en optimal hälsa och behöver regelbunden omvårdnad. Ett besök hos en kiropraktor då och då kan göra underverk.

Vi driver också sajten Smärtfri.se där vi säljer hjälpmedel för lindring, rehabilitering och förebyggande av smärta. Där finns flera smarta produkter som kan hjälpa dig till ett smärtfritt liv. Dessa är ett bra komplement till kiropraktiken och dess behandlingar.

Kontakta oss om du behöver en kiropraktor i Uppsala

Om du behöver en kiropraktor i Uppsala är du varmt välkommen att boka en tid hos oss via vår hemsida. Vill du veta mer, eller har några frågor, går det bra att kontakta oss på telefon 08-562 486 80. Vi kan också nås via mejladressen info@mattonjernberg.se. Välkommen!