Kiropraktor Vasastan
Ange undertext här

Behöver du en kiropraktor i Vasastan?

Då vill vi hälsa dig varmt välkommen till oss. Matton Jernberg är Sveriges största kiropraktor-kedja och har en utmärkt mottagning i Vasastan. Här hittar du kiropraktorer med en gedigen 5-årig högskoleutbildning inom området. Vi vidareutbildar oss dessutom fortlöpande och har koll på den senaste forskningen.

Kiropraktik är enligt vår åsikt den mest effektiva metoden för diagnos, behandling och förebyggande av funktionella problem i rygg- och rörelseapparat. Vi arbetar mycket med manuella behandlingar av ryggrad, leder och mjukdelar. Förutom denna typ av behandling innefattar vår arbetsmetodik även olika övningar som patienten får lära sig göra hemma. Vi arbetar även förebyggande.

Få rätt kiropraktisk behandling

Några tillstånd som vi behandlar är ischias, diskbråck, nack- och axelsmärtor, ryggsmärtor, frusen axel, arm-, ben- och bäckenskador, samt idrottsskador. Vår behandlingsmetod bygger på vetenskaplig forskning och är en etablerad, snarare än en "alternativ" behandlingsform. Kiropraktiska behandlingar optimerar dessutom kroppens egna förmåga till självläkning.

Kiropraktor Vasastan
Kiropraktor Vasastan

Behandling med kiropraktik kan påverka din hälsa till det bättre på flera olika sätt. Hos oss kan du bland annat få råd om hur du kan skapa en mer hälsosam livsstil och göra bättre val när det gäller kost, motion, stresshantering och annat som är viktigt för ett friskt liv. Kiropraktiska behandlingar påverkar även ditt nervsystem. Detta har väldigt stor betydelse då ett väl fungerande nervsystem är fundamentalt för en bra häls

Kontakta oss när du behöver en kiropraktor i Vasastan

Om du behöver en kiropraktor i Vasastan är du varmt välkommen att boka en tid hos oss via vår hemsida. Vill du veta mer, eller har några frågor, går det bra att kontakta oss på telefon 08-562 486 80. Vi kan också nås via mejladressen info@mattonjernberg.se. Välkommen!