Vi hjälper din kropp att läka naturligt

Vi är specialiserade på besvär i rörelseapparaten och i nervsystemet. Vi behandlar ofta ryggsmärtor, diskbråck, ischias, nack- och axelsmärtor, frusen axel, huvudvärk, yrsel, käkar, idrottsskador samt arm-, ben- och bäckensmärtor. 

Behandlingen i sig innehåller diagnostik, kiropraktisk justering samt eventuella rehabiliterande och förebyggande övningar för att göra en långsiktig behandlingsplan.

RYGG & NACKE

Ett lyft för mycket, en snabb vridning eller var det tyngre än du trodde? Hos oss behandlas inte bara symptomen, vi återställer funktionen och ger dig redskapen att minimera risken att det händer igen.

HUVUDVÄRK & MIGRÄN

Huvudvärken kan ibland komma utan förvarning. Oavsett om du har spänningshuvudvärk eller migrän kan du bli av med huvudvärken om det kommer från nackens leder.

DISKBRÅCK

Går smärtan inte över? Kanske strålar det i arm eller ben? Diskskador läker ofta av sig själv. Vår behandling kan minska din smärta.

IDROTTSSKADA

Ibland känns det som man aldrig kommer kunna träna för fullt igen. Oavsett om det är en akut skada eller en överbelastning kan du få hjälp av oss.